++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Monday, June 11, 2012

thinking about ...


salam u alls ... selamat petang ..

hari nim ak nak luangkn sedikit mase untuk update post terbaru ak ... urmmm .. actualy tak penting sngat pon untuk u alls ... tapi penting untuk ak ... pnting sangat2 ..


cuti sekolah da abes kan .. sooo adeq2 da mule masuk sekolah tuk sesi penggal kedua taon ni ... tapi ape kaitan ngan ak ?? story nye camni .....


u all ingat tak post nf yg story2 about  adeq  satu ketika dulu ??... err tak ingat lettew :( .. ummm.. ak tak tauu knpa ngan dia skrang nim .. yerr!!  memang ak takde pape hubungan darah pun ngan dia ... tapi ak dah anggap dia cam adeq sdri dah ...dah terlanjur sayang pon kat dia ! why?? sebab nye ak suke ngan cara dia ..,style ... dia baik kowtt sbnarnye walaupun kadang2 ... nakal jgak ..


cuti sklah hari tuu dia ade mesej ak ... tnye2 khabar ... oke laa tuu sbb at least dia tak lupekan ak ... mesej pnye mesej ak tanye laa sal pkembangan dia kat ostel ... sbb ak dngar crte dia da kne gantung ostel ... hah?? napew plk ?? then dia mngaku yg dia kne gantung ostel ..2 minggu .. alasannye tak boleh laa story2 kat cni ... okess ..heee~ *kes kecik jer*


keesokannye dia ade rombongan lawatan ngan adeq2 ostel yang lain ... oke take care sayam ...


***


after a few days ... nf dah tak tauu ape lagi sal dia... dh balik lawatan k ??... sihat k dia ?? buah tangan tuk nf mane ?? tapi melihatkan dia ad online kat FB .. nf tau dia da balik dri lawatan n oke2 je.. 


then selepas tuu ... ak ade komen2 status ngan adeq kawan ak ,. "b" ... hbngan kitorg rapat laa jgak ... sbb ak kenal ngan adeq pn dari dia .. stop main komen2 ... ak cube chat adeq ... tapi takde respon pn ... ak tak tauu npew ?? nak kate gaduh rase mcam tak ... jeles ak rapat ngan "b" ?? lagi laa tak mungkin kowtt ... kawan dia jgak tuu... sooo until now ak tnggu respon dia ... ~klau kak ade wk salah akak mntak maaf oke deq~


***





for my baby .. klau bace post ni ......


akak nk adeq tauu yg akak sayam adeq ... tak kisah laa adeq da ramai akak ponn .. oke .. sorry sekali lagi .. 


terlalu fikirkan masalah nim smpai akak mimpikn adeq smlam ..sumpah... akak x mntak pn nak mmpi2 adeq ... dlm mmpi tuu mmg adeq marah n mngajuk ngan akak ... ehh betul k mmpi akak tuuu ... harap2 tak laa yer ... okes sorry sayam :(



HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

2 blogheart comments here:

man said...

minta maaf je..heeheheh

farhalurve said...

dah ... hrap2 phnim kitorg ok balik -.-