++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Saturday, June 23, 2012

miss my AAYDI's roommates ...


salam readers ... da lame ak tak post entri yang melibatkan diri ak kan ... asyik2 join contest / segmen / GA n etc ... ak bukan ape ... hadiah yang ditawarkan tuu... best2 jer .. cmane ak tak teringin nak join ... heee ~


oke hari nim ak nak storymory cket sal kawan2 sebilik ak dulu mase kat aaydi .... korang mesti tak tau ape tuu aaydi kan?? tapi takpe lah... it's not really important pon ... HAHA :D


DESA MEKAR


itulah dia name dorm ak dulu ... dorm ak nim memuatkan hampir 30 orang student ... ramai kan ... that's why laa malam2 confirm bising satu asrama tuu ... hehee ... mane tak nye.. dorm bawah student 30 orang,, dorm atas pulak 40 orang lebih mybe .... mane tak meriah kan ...


MY ROOMMATES




* mc naa,sueri,along,n yasmin *





sblum terlupa .. nor *tudung oren


  • mc naa nim, dia mengingatkan ak bile tngok or makan siput sedut... sbb dia orang first ajar ak makan bnde alah tuu satu ketika dulu ..
  • sueri pulak ..dia suke sngat makan asam gumpal* entah cmane nak eja mknan tuu ... sbb ak suke tngok dia makan jer.. heee ~
  • along kalau bab makan ak no komen ..semua dia tapau kowtt !... cume satu yg mngingatkan ak  pada dia ialah dia suke tngok cite kartun... fanatik giler tuu ..
  • yasmin ... dia nim asal mggu masuk ostel jer memang kitorg akn mntak dia bwak lemang ... alaa,, fmly dia buat bisnes lemang, serunding 
  • nor .. dia nim plk student baru kat ostel tuu..,f5 baru masuk ... pn same dorm ngan ak ...adeq warden tuu, tkut jgk mule2 kantoi bwk enset ... tp naseb laa dia sporting tahap dewa :D

ckap sal enset teringat plk ak dulu,, kemaen lagi otai bertahun2 bwak enset tp tak prnah kantoi... last2 tahun akhir... fuhhh,, pecah rekod kowtt,, enset gua kne rampasss !! tapi ak tak kisah dah ...wlaupn kadang2 bile ingat balik sal tuu,, sakit ati plak rasenye dngan care warden tuu ...  da rampas tuu diam2 jelaa,, nim nak kutuk ak bagai depan adeq2 ....uhh !!! tapi tuu sume cite lame laa ... oke tutup buku !.. HAHA *warden yg dimksudkan bukan kkak kawan ak*


kitorang satu dorm memang cam adikberadik dah ... gaduh2 tuu normal laa kan... tapi lame2 berbaik jgak ..hehee .... adik2 pn semua sporting,, pndek kate dorm nim paling gempak laa... kowtt ... HAHA ... dorm bersih,, disiplin pn BAIK ... hoh0


kalau malam jumaat jer mesti bace surah Yaasin ramai2 ... tuu da jadi rutin mingguan dorm tuu.... lepas tuu nak tngok tv, jalan2 kat dorm kawan2 pn bole laa... takde laa ketat sngat kowtt peraturan mase tuu ...


ak dan kawan2 nim pulak kalau tak keluar tngok tv,, mesti ad jamuan kecik2 laa utk group kitorg ... kat belakang dorm tuu ,, sesuke hati kitorg jer buat dapur sdri... ciap bwak pmbkar roti lagi ... malam2 mesti makan roti bakar, bancuh air teh/radix...ehh xcukup dngan tuu stok megi memang sah2 laa ade... HAHA... budak ostel laa kate kan ..korang mesti xprnah kan makan megi dalam mug yg besar,, then kongsi ramai2 ... memang meletup laa makan ramai2.... best !! ... sweet memories gituu .... kadang2 beli burger makan lam dorm ... hehee... nk buat cmane,, da memang kite2 nim kuat makan ... prnah jgak beli 2 burger sbb tak ckup satu .... tekkkkkk *bocor rhsia ... HAHA  * korang tau npew ak underline n besarkan statement kali nim ?? sbb ni lah diri kitorang yang sebenar satu ketika dulu :) thanks awop2 sebab selalu jgak laa korg celebrate bufday ak dulu (mentang2 ak paling tue kann) HAHA .. 

guys... rindu u all ...


::p/s --> sorry curi gmbar ...heee ~




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

2 blogheart comments here:

9n0L4 said...

teringat pulak rumate dulu dulu. huhu. tetibe je kan. ;)

farhalurve said...

hehe.. a'ahh kann ..
sesungguhnye duk ostel tuu best..
kenangan tuu smpai bile2 bole ingat :)