++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Thursday, June 21, 2012

saya suka saya suka ...


haii3 readers ... gdmorning .... hope semua da breakfast laa yer ....heee~  ak jer belum makan lagi ... bukan saje belum makan ,, mandi pn belum ... HAHA ... excited giler2 pagi ni bangun nak online :D


u all mesti tertanye2 kan ... ntah pape laa ak ni excited sangat .... menang duit 100k ke?? HAHA ... ehh takde laa camtu sekali kan ... adoii .... 


mai laa cni nak cite .... semalam kan ak ad laa puji header blog  budak nakal  nim,, da memang cantik pn header dia ... korang tak caye jom laa terjah blog dia ... post2 entri dia pn bestttt jer ... betul .. ak tak tipu ... ceyhh,... promote kan kan kan ... heee~ 


ak ade laa tanye cmane dia buat ... katanye gune photoscape.... uhh haram ak tak pandai ... bukan jer photoscape,, photoshop or ape2 jelh berkaitan photo++ memang ak surrender awal2 lagi ... ehh tak pandai laa nak gune ... hehee... poyo kan ak ,,main blog tuu pandai sangat .... 


ape yang bestnye bile budak nakal tuu cakap nanti bile dia ade mase dia akan buatkan satu untuk ak ... fuiyooo!! senyum lebar kowtt ak ... tapi mase tuu tak excited sangat,, yelaa takut dia buzy kan ... last2 malam tadi bile ak on jer blog,,tngok budak nakal tanye nak tema ape ... waaa!! betul2 budak nakal nim nak buat untuk ak .... HAHA :D .. u all jangan jeless :P


bangun pagi nim tak sabar nak online,, nak tngok hasil krje budak nakal tuu da ciap k belum ... tngok2 kat cbox dia bagi link header ak tuu .... haaa amacam u all tengok ... cantik kan :D   kalau u all kate tak cantik ,,err maknenye  tak lame da tuu *skill P.Ramlee dlm NUJUM PAK BELALANG ... hoh0.... 


oke laa budak nakal ... tak tau nak balas cmane .... err btw,, thanks sangat2 tau .... :D




* thanks budak nakal *


::p/s --> jasamu ku kenang :D




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

2 blogheart comments here:

BUDAK NAKAL said...

ala . just simple tu sayangss .
semalam no idea yum . hehe **

oke . nanti kita bw bw . chayoik2 !

farhalurve said...

eh xpe ... cntik laa tu..
thanks a lot... i'm realy2 appreciate that :)