++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Thursday, July 05, 2012

SECRET ADMIRER JADI BF/GF ??


salam readers ! :)


hope semua sihat laa yer :)



story ak hari nim adalah seperti tajuk di atas ... "SECRET ADMIRER JADI BF/GF" ... haaaa! sape yang penah mngalami situasi nim .. angkat kening cam ziana zain,, cepat !! hoh0 :D




secret admirer jadi bf/gf ?? ehh tuu normal kan ??? 




ak pon penah alami situasi nim .. klau tak takde mknenye ak post entri sal nim kan ?! HAHA ~



secret admirer ak? ... 'hh' tuu laa ... yg korg penah bace story2 lampau dulu ... bagi surat bgai knonnye nak berkenalan ... smpai ak nim tertnye2 sape laa punye gerangan makhluk nim ... agaknye smpai skrg kowtt dia tak tau yang surat2 ak balas tuu bukan 100% hasil tulisan ak ... tapi kire adil laa kann ... sbab ak dpat tau jgak, surat yang dia bagi pon tulisan kawan2 dia ... *o0 nak kne kan ak laa tuu spya xdpat tau dia yang tulis :P ... 
nak dipndekkan cerita,, balas punye balas surat tuu ,,akhirnye hujung taon tuu baru dpat knal dia ....punye laa ssah walhal dduk satu ostel ... bukan kwan2 tak penah tnjukkan dia kat ak,, cume ak nim jer yg mmg lambat nak 'cam' muke orang ... hoh0 


tapi best laa knal ngan dia ... dia pon baik jer .. selalu jgak nak belanje ak ape2,, tapi ak tak terime sngat ... yelaa kitorg same2 tau kan kewangan masing2 mase tuu ....
tuu laa dia secret admire ak yang berjaye pikat hati ak .. sbab dia yang first <3







***


meh sini korg ak nak bisik2 sikit ... lepas ak rapat ngan hh ... ade lagi yang nak jadi secret admirer ak ! ... tapi korg jngan laa ingt ak perasan plk gtau korang sume nim ... *ak nim tak smpurne sngat pon ... klau tak takkan hh tinggal ak kan  (:


oke berbalik ke cerita asal .. bdk nim bdak sklah ak jgak dulu ..tapi kelas lain ... kawan dia selalu jgak laa usha2 ak ...tapi haram ak tak layan ...yelaa mase tuu dlam hati cume ad hh kowtt ... ade yang sorang tuu plk snggup blnje ak to4 no. f0n ... ak nak bayar dia balik,, tapi dia tolak ... ahh pedulikan ..rezeki ak laa tuu ...HAHA... tapi sedikit sbnyak tak selesa jgak laa ... tak suke kan thutang budi ngan orang .... yg senior tuu plk,,ntah ...ak just bole anggap dia cam abang je ... smpai laa skrang ....heee ~ 



lagi best bile time f3 dulu,, sklah ak ngan sklh hh bergabung buat kem ... ak *smbil mnyelam minum air lerr ~ hoh0
tapi yang frust nye, kitorg tak same kumpulan pon ... aduss ...yang same ngan ak ,,orang lain ... secret admirer yg lain tuu laa ... HAHA ... nmpak ketara jgak muke hh mase tuu bile dia dpat tau... tapi nak buat cmane ,,dah ckgu tentukan group kann .... lagi jahat kawan ak nim.. boleh plak diorg sruh ak dduk tepi bdak tuu .. *dlam hati,,kan meradang lagi laa mamat sorg tuu* ... mase tuu hari first kem kat sklah dia,, soo dduk dlam dewan  jer... ak cube jugak jeling2 tngok dia ... amboiii muke .. marah sngat lettewww ?! HAHA *gelak jahat .... -sorry !-



really miss that moment ... *andai dapat..ku undurkan putaran dunia ~ HAHA ...nyanyi jap ... tuu laa dia secret admirer ak ... ntah lepas nim akan ade secret admirer lagi atau tak?? gatal kann .. HAHA ... 






* sekian *


::p/s --> moral of the story ,setialah anda kpda pasangan anda ! *mcam tak masyukk jer .. ahhh pedulikan ! :D 




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

9 blogheart comments here:

sharmiza shahar said...

banyak nye secret admire..bila laa sm nk merasa ade secret admire plak..haha

farhalurve said...

@sharmiza shahar hoh0 .. xde yg rmai pon laa..
sbb kite just anggp semua tuu kawan je.. ^^
esok2 ad laa tuu sis ..aminn ..HAHA :)

unsecretostory said...

saya secret admire farah juga ^^,
Woot woott *

farhalurve said...

@unsecretostory aten pon nk jgak ^^
HAHA .. pon bole cik aten nim ..hewww :3

HanNah said...

Jom joinnn segmen di blog : http://cerita-amna.blogspot.com/

*Top Referral hanya layak dipilih daripada peserta pertama sehingga peserta ke 50 sahaja!

Hadiah top referral : Bernilai RM58 x2 = RM116
Hadiah entri kreatif : Bernilai RM44 x2 = RM88
Hadiah random.org : RM40+ ( Nilai semua hadiah )
Follower bertuah : RM20 x2 = RM40
Peserta pertama : RM10
Peserta terakhir : RM10

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

woww!!! byknye secret admire nf!!
hehehe.. bila la nk ade camtoo..

farhalurve said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki tuu cite lame laa ^^

faceblog.com said...

hh tu siapa farah??
has_ _ ll_ _
hassan ker?

huhuhuhu ^_^

farhalurve said...

@faceblog.com usah dikenang kisah lame ..HAHA