++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Monday, July 23, 2012

hanya satu ...


salam ramadhan readers ....



amacam puase hari ni?? lapar ???



hari ni xde story best2 laa ... just nak story cket sal nf jer ... (:



kelmaren kan ... lepas jer ak sahur, ak tngok laa fon .... ade 1 mesej .. n mesej tuu adelah dri hh .... text nye ringkas jer ... "syg,bgun." .... dua perkataan tuu ckup mmbuatkan ak tersenyum smpai ke telinge ..... wahwahh .... HAHA



time berbuke petang tuu plk,, ak text dia pulak... "selamat berbuke awak" .... pon ringkas jer ucapan ak ..... then lepas berbuke dia reply,, "sory awak, tadi pagi saya silap send mesej" ...... APAKAH ?!!! ......



*gambar hiasan semata-mata*



***


actualy pagi tuu kan awak .. saya dah agak pon awak silap send ..... tapi saya tetap musykil,, sebab awak kate nak delete dah nombor saya... then nak lupekan saya slow2 .... xkan kalau dah padam nombor saya,, tapi still boleh silap send kan ???



terus terang ,,saya tersentak jgak ngan text awak tuu .... seolah2 awak nak maen2kan saya .... tapi its okayy laa awak .... saya dah xrase ape2 pon ... kecewa?? nak marah?? ntah ..... nothing .. xde feel pon mase tuu ...



kalau lah dngan care awak permaenkan saya boleh buat awak happy,, buat laa awak ... saya xkisah .... seberape buruk pon satu dunia kate kat awak,, name awak tetap dlam hati saya .... mungkin sayang tuu dah bkurang sbb sikap awak sdri,, tapi name awak tuu .... diri awak tetap ad dlam hati saya .....



oke lahh .. xmo story panjang2 ... nti ad yang meluat plk... termuntah then terbatal pose ... HAHA ... yg laen biar lah terbuku dlam lipatan rahsia ak ......



salam ramadhan bloghearts :)




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

4 blogheart comments here:

unsecretostory said...

Sabar Farah , maseh nampak dia ingat farah lagey :)

farhalurve said...

@unsecretostory tuu laa kan ..
ego nak ngaku ingt kite agi ..HAHA *perasan

unsecretostory said...

hahaa , no wonder laki mmg egois kan . But setengah smpai masa dia buang jugak ego dia . Insha ALLAH . Take Time :D

farhalurve said...

@unsecretostory orait sis ... hope masing2 dpat cari psngan yg lebih baik lagi ^^