++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Monday, May 07, 2012

mamat stylo . . . fuhhh !!


aloohaaa readers....terase cam nak update post jer....ngeee~


actualy sambungan crte yang semalam....crte tu baru sbhagian...tak habis pun lagi....hehee..bagi yang nak tau tu...boleh laa teruskan mmbace yer !....


story nye camni....balik dari kerteh ari2...ak n my mom tak terus balik umah...kitorg prgi jenjalan dulu kat umah sewa my sis yg kat kemaman tu....dekat je pun,,klau jauh xprgi dah kott...ok back to the story....ummm...ak wif my mom balik ngan bas...SP BUMI ENTERPRISE...heheee :D *tak kecoh ponnn*


sesudah jer beli tiket,,ak n my mom makan pagi dlu kat kdai brhampiran...nasi mnyak mnjadi pilihan ...not bad laa...nasi dia pun best jerr...okeyy..untk mmndekkan story nim...kite brbalik ke crte asal k....bas sampai kt c2 dlam pkul 8.45 pagi,,sesudah je makan pagi...ak n my mom terus jer naik bas....5minit mnunggu dlam bas tu...ak trnampak laa sorg mamat nim.,,dia pun naik bas same cam ak....hensem giler dia ....hehee...stylo giler dress up dia....sume srbe itam putih....baju putih wif sweater itam...skiny jeans pun itam....pkai cap pun itam putih....fuhhhh !!


makin lame makin dekat...dekat....dekat....cbe teker beb ape jadi.....:D


dia duduk sebelah ak! ....trsentak ak...tapi bukan betul2 tepi ak laa....tepi ak my mom...sit yang kat sebelah ak tu dia dduk.,untung laa my mom nak dduk kat tgkap...heee~..ak tngok dia,,dia senyum.....yabedabeduuuu !!! hahaha...tapi ak cntrol laa cket...mne tak nye,,my mom ade laa kat sebelah...hehee...tak nak r nanti kantoi....


then tak lame lepas tu bas pun brgerak.....masing2 buat hal sdri laa...ak bace paper...dia pulak xlepas2 pegang enset...mesej ngan gewe laa tuh....huh !!*ntah pape tiba2 nak jeles ngan dia...ahakss....abes jer ak bace paper...ak tngok dia lagi...*gatai*...ahhh...lantak laa...ak single okke !


rupa2nye yang dia pegang enset dari tadi tu bukan nye dia mesej ngan sape2...just dngar lagu rupenye...ak baru perasan dia pkai earfon...hahaha...*cibuk jer ak nim....sejuk pnyer psal dlam bas tuh..mate pun jadi ngantuk....tak ckup tidur laa katakan...ak pun tak sedar bile ak trlelap....cume bile bas brek mngejut,,baru laa ak trsedar...tapi mate still jgak ngantuk....ak pun trunkan ckit sit ak...xselesa laa tidur lam bas kan.. .tngok kat sebelah,,eh eh...dia tiru ak kee??....dia pun trunkan sit dia jgak....adoiiii...ngeee~







*eh eh...same laa cam nset mamat stylo tuh :D


then ak tak layan ape2 lagi...ak tdur !....tapi mane laa nak selesa kan.......masuk jer kawasan dungun....ak tringat kat someone~hh~


sumpah rindu gila kat dia....tapi ape boleh buat...orang dah buang kite kan...tapi ak tak marah dah...ak tak brdendam pun...dulu memang laa ak marah,,benci...tapi bile dah meningkat dewasa nim...kite bleh fikir kan mane yang trbaik....mgkin ade yang lbih baik utk ak lepas nim....~i hope so~


aikkk...tadi nak crte sal mamat tu,,nim crte sal hh pulak....hehee...nak dipndekkan crte...ak ngan mamat tu tak sempat nak brkenalan pun....aiyooo korang nim...agak2 laa kan nak mntak2 no fon or what so ever....malu laa kite ~ >.<


okeyy laa dulu...tu je kott yang ak nak story...heheee...jngan marah err...ok peace :D




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

2 blogheart comments here:

Nurrul said...

cool aje ehh , haha..
bestnya..

farhalurve said...

org gatai camni ler...hehee~