++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Friday, May 04, 2012

fuhhh . . .


alo0haaa....wahhh...lega !!! ...ape yang ak lega kan ni ek??


ak baru lagi dalam dunia blog nim...2011 ak stat buat...tapi x aktif pun...dah x pndai camne nak aktif berblogging kan.....jeles doe tngok kawan2 kite yang pndai edit2 blog tu...yang dah brusia 20an tu okeyy laa.,memang patut pun dlam usia camni kne srbe tau kan...nie adeq2 kite yang masih lagi sklah rndah tu,,pndai pulak diorang blogging2 ....follower yang dah beribu-raban pun ade....dahsyat2 adeq kite nim....huhuu...ape2 pun well done sayang2 sume :))) .....ak pulak pntang tengok blog cantik,, terus je nak follow....sebab tu laa kot nf cepat jer dapat follower....even ak xharap sangat pun diorang follow balik....(t ade yang unfollow tu) heee~





   ~~muke happy~~


bile blog ak dah berubah wajah camni.....rasa cam puas hati ckit 2 ade laa....bljar sndiri kan....hehe...*nak puji diri sndiri laa tu....actually setakat nim ak brterima kasih sngat3 kat blogger2 nim :









dngan diorang nim laa ak selalu rujuk.....dunia makin canggih kan....so bljar ngan diorang pun scre on9 jerr...hehee....k bhaii :D



HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

5 blogheart comments here:

zera eira said...

zera pon baru dlm berblog. ta sampai setahun. blaja edit2 sendiri. rse puas kan? :)

aRa ❤ aFiq™ said...

eh eh blog ara ada,, tenkiu :) ni tuto yg di request :)

http://izara4eva.blogspot.com/2012/05/cara-letak-twitter-status-update.html

farhalurve said...

zera : yupp...mmg puas hati kan...even x scantik blog kawan2 laen.. :)))

ara : thanks a lot...t nak cbe buat.. :)))

Ardini Izzati said...

Best kan edit sendiri. Slow2 blajar nnt pandailaa :)

farhalurve said...

betul tu AI...hehee~
usaha tgga kjyaan...