++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Tuesday, November 06, 2012

i ♥ durian !!


assalamualaikum ..
salam petang readers yang comel dan hensem ^^
*lelebih pulak puji* 


yummyyy ! :D



memandangkan skrang nii musim buah durian tidak lagi seperti dulu,, taon  nii saje dah bnyak kali kowtt ak makan buah durian .. huhu... n skrang musim tuu datang lagi ! ^^
sapesape yang sukee sangat makan durian tuu.. "kita geng" !! haha xD



durian nii kalau buat pengat ponn sedappp jugak kann ! 



*ak bisa habiskan ini* :D





*tempoyak*





*aiskrim durian*




tapi kann, tengah ak duk usha google image tadi,, terjumpa durian nii pulak ...



*isi warna merah?*


durian macam nii ponn ade? xpenah jumpa n makan ponn ! ^^
korang penah jumpa ?? penah makan durian nii  ???
kalau ade share laa .. nak jugakk !! :P
teringin nak rase durian tuu .. 


kbhaii readers ^^



-sekian-



HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

9 blogheart comments here:

deno said...

deno suka sgt durian! makan mcm tu je best, buat pengat pun best, buat tempoyak pub best... semua berkait durian best la! ais krim durian best!!! :)

farah said...

@deno makan lah cara mcam mane ponn.. semua best kann ^^
sebab aura bau durian tuu jer dah ohsem :)

Nizam Ijam said...

yang merah tu x pernah makan...

saya dah update :) jom check

Nizam Ijam said...

durian isi merah tu mcm best jer

saya dah update :) jom check

farah said...

@Nizam Ijam akan diterjah .. huhu ^^

Cik Nur said...

terliurnya tgk durian tuu..!
tempoyak tu, nur selalu tumbuk halus cilinya..

bila nak mkn, gaulkan dengan tempoyak..perggh..mmg sedap..!

bertmabah makan di buatnya..hihi

farah said...

@Cik Nur huhu... betol2 ^^
penambah selera laa kate kann :)

9n0L4 said...

huhu. kite tak mkn tempoyakkkk. aiskrim boleh lagi kot. ;)

farah said...

@9n0L4 tempoyak laa best.. huhu ^^