++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Monday, November 12, 2012

ask.fm . .


assalamualaikum ..
semoga semua sihat hari nii ^^



ask.fm .... apakah itu ???



*tngok tuu... takde orang nak bagi ak soalan kee?*




ak pon ecelli xtau jugak kegunaan ask.fm tuu... yang ak tau cuma korang tanya, ak jawab ... camtuu laa kowtt lebih kurang :) .... dulu dah buat satu account ask.fm tuu, last-last lupa password :(
nah ... sekarang buat yang baru ..... xde beza pon dengan yang lama kowtt, sebab ape?? sebab yang dulu pon tak aktif guna ... tak tahu guna sebenarnya ! tetttt ... haha :O
disebabkan ask.fm nii dah femes orang guna skrang,, sooo ak nak cuba guna nii balik ... tuu pasal laa buat account baru :)


sama macam tumblr jugak... bukak account satu, tapi tak tau guna .... sumpah tak pandai guna ! :(
yang ak tau guna cuma lahh fesbuk, tuiter, blog,.... skype??? pon ak tak tauu  ^^ ajar pehlisss *buat muka comel* :P




*anyone? ajar ak guna nii*





*nahh ! tumblr ak* 




mesti ade yang duk kutuk ak skrang kan.... "dah tak tau guna,, kenapa buat?" HAHA .... ecelli semua account yang pelik-pelik nii ak buat mase abes sekolah dulu... bosan laa kata kan duk kat rumah .... abes semua ak nak cuba buat... last-last terbiar camtuu jer account ak kecuali twitter n blog nii !xD



sape2 yang pandai guna semua nii, ajar laa ak... pehlissss ????


n untuk ask.fm tadi tuu, korang-korang yang ade nak tanye ak pape, tanye laa... tak kena bayar ponnn .. huhu... tanya kat box tepi tuu :




*korang tanya, ak jawab*


tapi tolong laaa... tolong !!! tolong jangan tanya yang bukan-bukan plus guna kata-kata yang kesat...
kalau ak dapat tau, siap korang ! *asah parang* hihi >.<



oke lahh... hope lepas nii, account ask.fm meriah mcam yang orang lain punya !xD yeahhh ^^



thanks sayangsss ! :"*



-farah-



HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

7 blogheart comments here:

Gadis Si Rama Rama said...

senang je nak guna skype ni ..nti sya uat tuto skype ok :) HEHE! saya pun pgguna ask.fm jgk ..tak femes, xde spe pun nk tnya soalan HAHA! jom tnya2 :) http://ask.fm/AiennNinie614

farah said...

@Gadis Si Rama Rama yes yesss ! huhu ^^
nanti buat tuto skype, mention sy yerr !xD
yg ask.fm tuu boleh folo menfolo kann ? >.< okehh jomm :)

MarliaMarble said...

ramai jugak yang dah join Ask.Fm tu..rasa macam nak buat account jugak lah..! >_<

farah said...

@MarliaMarble jom jommm ! buat jngan tak buat ... huhu ^^

Anonymous said...

Dh macam artis ade sume bende too.

farah said...

@Anonymous perli ke ape nii??
xde lahh.. memain jee tuu...
sosial network laa kata kann ^^

aku & Fantasi said...

main ask.fm tu best...ala, klau xde org tanya jawab je soalan ice breaker tu...sy baru aktif gak walhal ask tu dah lama kot..haha