++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Monday, September 10, 2012

untung lahh dia . .


assalamualaikum n selamat petang guys ! :)



murah rezeki kakakku .........



sempena hari pertunangan dia barubaru nii,, rezeki dia ??! 
mak aihhh,, murah bebenor ... ak dah stat jelly nii,, hikhik :P 
mulamula pakcik sedara sponsor buah epal satu kotak penuh .. 
pakcik2 sedara lain sponsor duit sikit sorang ......




DAN





.... hari nii dia call ak kate ad orang nak hantar barang kat rumah ... mengganggu ak betol... hihi :p 
dapat jer call dari si penghantar barang tuu,, ak pon keluar laa rumah pegi ambik kiriman barang tuu ....



.... tengoktengok ....




tadaaaa :D 



cokelat laaa .... yummy ! aummm :3





* sedap kann ?? ;) *




coklat tuu diberi sempena majlis pertunangan n bufday my sista ....



untung kann ade kawan yang always ingat kita :)




***



sambilsambil tuu ak nak promot jgak laa kedai coklat nii.. hihi .....
mane tahu kann boleh membantu perniagaan orang lain,, nnti dpat jgak pahala kat ak ... peace :D



kamu, kamu, dan kamu boleh ke facebook KEDAI COKELAT BEKELIP  atau  page atau blog dia ... nanti sesape yang nak berkahwin/bertunang .. boleh laa buat hantaran coklat tuu ... sweet kann .... my sis pon salah seorang customer diorang ...




okes, jumpa lagi :)




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

7 blogheart comments here:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

wah! comel sangat coklat tooo..
nak!!!!!

farhalurve said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki yeahh . .

unsecretostory said...

Waw sedapnya . Tertarik betol , merah jambu gitu .
Meh faten antar kat farah nanti ek . Heeee ^^,

farhalurve said...

@unsecretostory klau aten antar dr penang,, cnfirm cair cklat tuu ..
xpon posmen yg abes kan .. hihi :)

unsecretostory said...

Hahaa . Kena kasi freezer skali larh dekat posmen tue . Hihihokk . Opss ^^,

farhalurve said...

@unsecretostory pon boleh cik aten ... hihi ^^

Anonymous said...

Where can I find the best online creative writing courses? I live in NYC so which colleges offer the best online creative writing course? If not in a college than where else?.