++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Friday, September 14, 2012

M . I . M . P . I


haiiii haiii haiiii guys :)

dah tido ke ??? mesti ad yg belum lagi nii kann ...



ermmm.. ape nak buat ekk malammalam camnii ... reallyreally BOSAN oke !!



ak ade satu story nak share nii tau ... tapi xtau laa ade yang nak tau ke tidak .... ummm :( * oke tacink lebih ... nyampah kann ....



dua hari lepas ak MIMPI dia lagi tau ... ak xde laa ingat sngat mimpi tuu... name pon dah mimpi kann ... cuma ingatingat lupa camtuu laa ...



ak mimpi mase tuu dia call ak ... " hello , bla bla bla ... " ak xingat ape yg dia cakap ....
yang ak ingat ak just dengar n tak mnjawab sepatah haram pon ... sebab ak terkedu dengar suara dia ... serius lame kowtt xdengar .... oke melampau ! hihi ... tapi betol laa ... rasa mcam real jea situasi tuu ... pdhal tuu hanya dalam mimpi ..... terasa terubat sikit rindu ak kat dia .... *malumalukucing




oke yang ak heran bin ajaib nya ... kenapa ???? knpa ak harus mimpikan dia ....
ak cuba nak MOVE ON !! ak cuba nak lupakan dia terus n cuba nak enjoy  balik  dengan life ak nii ...



tapi tuu laa kann ... name dah pon mimpi ... kita xboleh mintak nak mimpi yang cmane kann .....
n ape maksud mimpi tuu pon ak xtauu ... sumpah xtauu !!



kalau betol laa ape orang kate ... " kalau kita mimpi kan seseorang tuu,, tuu bermakna yang dia pon mungkin sedang ingat kita jugak " ... ntahh,, ak no komen akan statement tuu .... pepatah orang duludulu jer kowtt ....
lagipon xkan laa dia ingat ak lagi .... hihi



sekarang kalau ditanya psal hati ak,, serius ak cakap .... ak dah xde FEEL apeape lagi dah kat dia .... 
SAYANG tuu mungkin ade laa sikit kowtt,,, tapi klau CINTA ,, rasanya dah kosongkosong *lagak najwalatif laa pulak ... HAHA !:D



xtau laa mcammane ak boleh sekuat nii teruskan hidup tanpa dia ... klau dulu seperti yang korangkorang mungkin tau,, ak dgn dia kenal dah hampir 6taon kowtt .... ikut logik,, mmg laa ak syg n cinta mati kat mamat tuu ... cintapertama kononnya ! :p
tapi mungkin jgak dgn doadoa ak utk teruskan hidup tanpa dia,, ak dah boleh lupakan sdkit sbnyak sayang ak kat dia dulu ... oke laa *segan nak ckap cerita yg dah lepas O.o



ak kini masih single .... anyone tertarik nak kawankawan dgn ak ?? HAHA *joke !
terusterang hati ak xterbuka lagi kat sapesape ..... sory pada kwan ak "K" sebab tolak awak mentahmentah ... hihi ... ak bukan ape ... malas lagi nak fkir soal cintan cintun nii ... dah serik oke ! :D



tapi kan,, diamdiam ak rasa cam xsabar jer nak jumpa MR.RIGHT ak ... ntah sape laa gerangan insan tuu ... ak dah mula rindu nii ... pelik kann,, even xkenal pon lagi sape orang tuu ^^ .... *beruntung laa awak saya rindu awak (statement melugakan kan) sorry :p



ak dah stat merapu nii ... oke lah all ... sampai kat sini dulu ya ! nanti sambung lagi lain cerita :D 
GDNITE n sweetdream :)




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

6 blogheart comments here:

unsecretostory said...

Sabar ehh farah . Kemungkinan dia ingat jugak kat farah tue ada .
Alhamdulillah kalaw farah bole kuat . Teruskan , insha allah lama2 dah jumpa MR RIGHT tue haa confirm tido dalam senyuman (:
Chill syang !

farhalurve said...

@unsecretostory untung laa frh ad kwan nasihat cmnii ..
okeh2 ... chill yawwn ..peace :D

unsecretostory said...

Dulu masa aten tgah frust farah selalu ad nasihat kan aten . Aten betul hargai semua tue . Serious . :D

farhalurve said...

@unsecretostory ouh really ??
farah pon appreciate jgk ape aten ckap nii ^^ <3

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa doakan farah akan jmpe mr right cepat2.. :)

farhalurve said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki aminnn3 ^^