++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Sunday, August 26, 2012

raya .. raya ...


assalamualaikum n selamat petang readers ...



SELAMAT HARI RAYA KE-8 ..
pada sape2 yang dah selesai puasa sunat, puasa 6 tuu .. SELAMAT HARI RAYA ENAM jgk laa yer ;)




*Mianal Aidzin Wal Faidzin*



dah lame kowtt ak tak update blog kan .. takde story morry laa nak cerita ... hihuu
tapi sempena raya ni ... ak nak ambik peluang jgak laa update post tentang raya ....




gambar raya ak ??



gambar raya takde laa ... tak upload pon ..hihi ...
lagipon gmbar tuu ade dngan my sis ... n kitorang satu family pon beraya simple2 jer ... takde over2 setiap detik nak snap pic .. huhu




okee.. tukar topik .. tukar topik ...



DUIT RAYA !

ak yakin ..klau budak yang still sekolah mesti ratus2 dapat kann ??
tapi yg umor mcam ak ni.. rase nya dah kurang kowtt dapat duit raya ...
bukan laa tak dpat langsung,, sikit2 tuu ade laa .. ak agak2 duit raya ak tak sampai kowtt rm50 :( SADIS ... hihi

tapi ak no hal laa... memang taon ni takde mood nak raya pon ... sooo berapa bnyak duit raya yg dapat? ak tak kisah ... sampai satu tahap tuu .. ak klau boleh takmo terima pon orang nak bagi .... *ehh betol ke ?? kikiki ;p



TETAMU SEMASA RAYA ??

mai sini nak habaq kat hang ?? *amboii .. loghat mano tuu ?!

taon ni ad laa 5/6 orang inform nak datang beraya kat rumah ... tapi satu mesej diorang pon ak tak balas ... diorang call ak tak angkat .... hihi *kejam kann ?? (guyss ... sorry :p )

ak bukan apa, malas laa nak layan ... bukan sombong or ape,, tapi ntah .... MOOD beraya tuu takde .... mood beraya tuu dah mati kowtt .......



oke lahh ... nothing to say anymore .... HEPY MERDEKA RAYA ;)




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

4 blogheart comments here:

unsecretostory said...

Alaaa cemne hari raya bole sedey2 nie (':

farhalurve said...

@unsecretostory xtau xtauu ... hihi

Bulan Syurga Firdausi said...

x pe la mesti ade jgk hepi kan :) mf lambat kunjung, salam eidul fitr

farhalurve said...

xpe2 @Bulan Syurga Firdausi .. ni pon berkunjung jgak kann ..
salam lebaran jgak dr sy ;)