++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Monday, August 06, 2012

kau yang terindah ...


selamat pagi readers :))


salam nuzul al-Quran ..


sape tngok perlawanan badminton antara DLCW dngan LD smalam ...angkat kaki cepat ! hehe ... even tewas pon ,, kite sbgai rakyat malaysia haruslah berbangga dngan usaha yg dah dilakukan oleh DLCW tuu ... oke ..





ape2 pon,, DLCW HERO MALAYSIA kite ;)



***



topik hari ni,, kau yang terindah ??
yeahh !! kau yang terindah :D



kawan ak penah cakap ,,"muke a** macam LD laa" ..ak plk just jwab, "yeke??" *tak pcaye sbb LD kan orang cine,, ade ke rupe iras2 ngan orang melayu?? mase tuu ak sbnarnye tak kenal lagi rupe LD cmane .. heee ~




giler muke,, sejibik mcam awak a** !! :D



then bile ak tngok,, tilik LD betol2 smalam ... betol laa ape kwan ak tuu cakap ... SAMA TAPI TAK SERUPA !! LD takde laa putih pon cam org cine yg lain rupenye ... hehe :))


sumpah ak tak puas tngok LD smlam ...ternyata ak betol2 rindukan muke mcam tuu .... muke someone yg penah ak sayang smpaiiiii laa skrang :D
dah lama ak tak mesej dia,, dia pon takde lagi text ak ...sombong bukan ?? lagi pula,,kebetulan hari ni HARI LAHIR dia ... HEPY BUFDAY AWAK !!!! ak hnya mampu wish di fb, twitter dan blog ni sahaje ...tidak lagi di fon dia sejak 3 taon kebelakangan ni :'(



wish di fb,, terkantoi plk dngan my sis ...aiyooo !! ak suke2 jer kowtt .... ak buat cmtu sebab ak tau yg dia tak tau pon yg ak wish... memandangkan fb ak dia dah remove dari friend list dia ... dia nak lupakan ak mungkin ?? tapi ak tak kisah dah ... atleast takde laa ak sakit hati bila ade awek laen yg cuba nak mesra2 ngan dia dlam fb ak tuu .... n ak pon bebas nak post ape2 kat wall ak ...


my sis ckap, xperlu nak kenang orang yg xpenah nak kenang kite ... YA!! ak tau ... tapi ak manusia biase jer kowtt ... ak ade hati n perasaan,, n memang jenis ak tak mudah nak melupakan .... sooo bagi ak mase !



ramai yg kate dia playboy,, tuu mungkin ... slpas kitorg dah putus ... normal laa kan kalau dia ramai kawan pompuan.. ak pon ramai kawan lelaki.. sooo ak pon playgirl ke ?? ak yakin,, bukan dia yg bagi harapan sngat kat semua girl tuu ...tapi mgkin girl tuu aje yg overperasan ..... ak lebih kenal dia laa... xpayah laa korang nak kutuk2 dia .... ak rase ak dah cukup kenal dia walau hmpir 6 taon jer ak rapat ngan dia ... seriously ak cakap... dia BAIK,PENYAYANG,SELALU AMBIL BERAT sal ak ... penah satu ketika ak demam ... ak tak makan ubat ... dia marah ak abes-abesan ..... nampak??



yelaa... dulu mase baru putus.. ak penah cakap yg ak benci dia kan ??? tapi korang pcaye ke ??? jauh disudut hati ak ni,, ak sayanggg dia sngat3 !! mane boleh ak benci dia :D dia penah bahagiakan ak kowtt n ak hargai tuu semua !
lagipon ak tau ... seego mane pon dia,, dia still sayanggg ak ... bukan ak nak perasan ... tapi cam ak kate tadi laa... ak kenal dia sngat2 !! always text ak yang kononnye dia tersilap send ... silap send apenye kalau dah kate dah padam nombor fon ak ...ade tuu dia call ak lagi,, tapi ak jer yang tak ready nak angkat fon ... kalau dia mengaku pon,, ak takkan gelak laa ... sebab ak pon teringin nak msej dia lagi,, cume ak takut .... ak takut kalau msej ak mngganggu dia :'(



hari ni bufday dia ... serious kalau kitorg still kapel lagi dah bergayut sakan kowtt skrg ... hehe ....dulu smpai tak tido malam layan dia sembang n karoke dalam fon ... almaklum laa,, dia pndai nyanyi, suare pon best jer ..... miss that moment !!



u know what a** ,, tak kisah laa ape org kate ... saya akan tetap sayang awak !!
kalau awak sendiri pon tak ngaku,, saya tau saya tak perasan sorang .... i know u better syg !



kebanyakan kapel kalau dah putus memang saling membenci ke?? tapi ak tak pon ?! :D 
skrang ak dah redha ... ak terima ape pon keputusan dia buat ... n terus terang,, ak tak kisah dah dngan sape pon dia kapel ... cemburu? ade laa sikit ... tapi ak rela .... ak just nak dia bahagia ! tuu jer ...sebab mgkin ak tak mmpu nak bhgiakan dia dulu ....


~sekian~




nothing to say anymore ... SADIS ! HAHA  :(




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

12 blogheart comments here:

ciknadia said...

sama la kita..masih sayangkan mr.ex..rindu dia..hahaha..aku dah gatal dah..wakaka

farhalurve said...

@ciknadia gatal2 mg pon atleast ad org try ejah ..kan3 ..HAHA...
tp bkan nk ckap sal gatal cni.. just smthing yg mmg xmdh nk lupe ... tuu je ..

unsecretostory said...

first love kan . aten serious dapat rasa cemna farah rasa . em . sabar naa . ada jodoh xkan kemana . Cayala ^^,

farhalurve said...

@unsecretostory HAHA ..x harap dah pon kitorg berjodoh ..
jnji dia hepy sudah laa .. kite pon tumpang sekaki ..heee ^^

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

first love kan.. mmg x boleh lupa.. seriously!

farhalurve said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki HAHA ...sabow aje laa ^^

miss chillax said...

DLCW terhebat. :D

farhalurve said...

@miss chillax yeahh ! sokom dia smpai bila2 oke :) #TeamMalaysia

Nur Syahirah Hainan said...

salam ramadan..mmg susah nk lupekn kenangan dgn ea..=(//sedeyla plak...=)

farhalurve said...

@Nur Syahirah Hainan salam ramadhan jgk ..
yeeahh ! mmg susah pon :( tp kena cuba lupa jgk kann .. xmau laa sedih2 ..senyum =)

ahmad ikhwan said...

sabar jer la farah....
ada yang masih terbaik untuk farah di hadapan....

so, pandanglah ke hadapan...kuatkan semangat...dugaan hidup, kite x boleh nak tepis2....

selamat hari raya, maaf zhir dan batin

-ahmad ikhwan-

farhalurve said...

@ahmad ikhwan no hal laa... cite lame ..
ak boleh ehh ^^
thanks kawan :)
selamat hari raya aidilfitri ..
maaf zahir & batin ...