++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Saturday, August 04, 2012

nak tegur sikit,, boleh ??


salam petang readers :)


ak doakan semua sihat-sihat laa hendaknye oke ...



ni ak nak tegur sikit boleh ?? especialy untuk new bloggers laa .... blogger lama pon nak tegur jgak ni .. hehe ....
ape yang ak nak tegur ni sbnarnye cara untuk memudahkan blogger-blogger lain blogwalking n comment post korang ....



nak memudahkan keje ak,, korang bace blog budak nakal lahh ... disitu budak nakal dah terangkan satu persatu benda alah yang tak perlu ade dalam blog korang... hehee ... meh sini korang ak nak bisik2 sikit ..*actualy ak rase terpukul gak ngan ape yg budak nakal post tuu ... tapi bile difikir2 balik .....ad logiknye jgak :D *patot laa lame jer loading kan .. HAHA ! mane tak nyee,, mase mulamula berblog tuu, kalau boleh.. semua widget nak letak ^^... soooo ak nasihatkan korang jgan laa ambk hati ye .... bak kate pepatah "sharing is caring" (pepatah ke tuu) weeeee :P






dari ape yg korang dah godek2 blog budak nakal tuu ,,korang buang laa pape yang patut okes ... especialy yg "word verification for comments" tuu ....



korang dah ade ckgu tutorial kan ?? nak mudah korang tengok tutorial lyssa faizureen jer ... semua kenal lyssa tuu kan ?? * tak kenal tak tau laa nak kate ape .. hehe :)))


oke ... lagi satu ak nak tambah ... kalau boleh korang buat laa "pop-up window comment" ... serius ak cakap,, care tuu lebih memudahkan blogger2 untuk komen post korang ....



oke dahh ! stop mengarah2 orang  ... HAHA ! SELAMAT MENCUBA yer ! :D




HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

6 blogheart comments here:

BUDAK NAKAL said...

hehe . terharuu dear . kwam-2 . oke !

go go go blogging ~~ chaiyok-2 :D

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

hehehe.. nice info dear:)

farhalurve said...

@BUDAK NAKAL yeahh ! cyaiyokk2 !! ^^

farhalurve said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki HAHA ! sharing is caring :)

~didiey~ said...

setuju!hehe

didiey dr segmen tambah blog follower:) balas kunjungan n follow skali

farhalurve said...

@~didiey~ yeayy ! ad org sokom ..HAHA
done folo awk sis :)