++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Friday, July 12, 2013

tahniah !


holla uolls...
assalamualaikum :)


hmm kenyang perut duk makan mee goreng buatan my mom.. yummy !!
entri hari ni.. 'TAHNIAH' ??
untuk ape?
untuk siapa?
haa ni laa yg ak nak share ngn belog kesayangan ak ni.. heee


tahniah sebab ade seseorang tu dapat further stdy ...
kali nii peringkat ijazah pulak :)
dulu nak sngat sambung blajar balik lepas fail apply U tuk kali pertama,
sebab jeless ngn kengkawan yg  dah pon masuk U.. hehe
seseorang tuu pulak bukan laa orang laen pon... guess who? :D
hahahhahahaha.......
aku laaa... dah gtau kan bukan orang laen... huhu
xmalu kan wish congrets kat diri sendiri..
hmm yelaa,, sape lagi nak wish kat ak kannn... :((


dalam ak teruja dengan keputusan nii,, ak sedikit cuak jugak laa.... sebab nye ak dpat sambung dekat tmpat yg jauh.... xde laa jauh sangat pon bagi ak,, tapi.... boleh tahan laa kate orang.....


hmm xramai pon kawankawan batch ak kat sekolah dulu yg tahu pasal nii... sebab? ak xshare pon dengan diorang.... and onesly ak cakap,, ak mengaku... ak mengaku ak yang sombong dengan diorg.... bukan diorang..... sebab ak rase macam ak xlayak jee nak kawan dgn diorang.. diorg terlebih dahulu dpat further stdy before ak.. hmmm :((( terasa sedikit xcerdik diri ak nii ... xpelahh,, ak memang dah niat dari dulu pon... kalau dapat, ak nak diamdiam je... xnak laa bisingbising sangat.... ngeee
semangat ak tuk apply stdy lagi pon dh xde sebenarnye,, tapi disebabkan seseorang... ak cuba apply.... and....... alhamdulillah :)


kepada seseorang,, thanks utk sokongan padu awak dari belakang.... tapi sorii,, sy xbgtau pon lagi kat awak pasal keputusan yg sy dapat tuu..... sy ecceli xtau nak bgtau awak cmne..... padahal awak yg beriaria support sy kann? jahat nye sy...... :( 
sy takut nak text ngn awak,, takut mengganggu.... cukup laa kazen awak je yg tau kott.... tapi kat mane sy dpat, sy xbgtau dulu.... takut kene gelak ..


***


akhirnye penantian and harapan ak dah berakhir... ak tau ak xboleh nak hepyhepy dulu... sebab bnyak lagi cabaran yang ak kene hadapi.... ak harap dia sentiasa ade tuk ak kelak :)
tahniah jugak tuk kawan sesama blogger, kawan sesama twitter, kawan sehidup semati ak,, dia pon dapat sambung belajar kali nii :)) cc : cik aten




p/s: korangkorang doakan ak jugak eh :)


HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

9 blogheart comments here:

Sufinah Yussof (SY) said...

wah! tahniah. all da best dear ^_^

sharmiza shahar said...

nampak semangat kat situ. apepon, semoga berjaya. belajar betul2..masa dah belajar nnti, baca balik entri ni. mesti sentiasa semangat :D

farah said...

@Sufinah Yussof (SY) mekaseh sayanggg :))

farah said...

hehe.. betol3 @sharmiza shahar .. semangat tu penting :)

unsecretostory said...

Farah sayang. Tahniah tauu !! Congrats. Jangan mengalah yea . Bole belanja ke batik dekat sana nnti. Hewheww :3

Masha Meisters said...

wahhh...hehe...good luck babe!

farah said...

@unsecretostory everything for you dear.. hikhik :)

farah said...

mekaseh @Masha Meisters :)

Sufinah Yussof (SY) said...

@farahsama2 qaseh ^_^