++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Tuesday, December 03, 2013

berat badan naik ?


hai guys.... ak ponteng kelas petang ni... teruk kan? xde mood... kelas pagi tadi pon ntah laa... macam masuk ikut telinga kanan, keluar ikut telinga kiri.....hmm


berat badan naik? yupp... thats true... ak memang kuat makan... tp sebelum ni ak makan banyak ke, sikit ke, hasilnya sama jer... berat badan ak dulu statik... ni bila dah sekali timbang, first time oke berat ak mencecah 50kg! yeayyyy!! :D kalau perempuan lain, 50kg tuu macam bala laa tuk diorg... tapi bagi ak x... ak teruja... cehh teruja laa sngat kan... sbb sebelum ni ak penah cakap kt someone aka 'abg angkat' ak tuu, yang ak akan sahut cabaran dia utk capai berat 50kg... dia suka kata ak kecik tau... yelaa ak kan kedingggg.... :( sebelum ni paling berat ak timbang pon dalam 46/7/8kg jer.. memang xpenah lebih laa dari tuu... 


kawan cakap, mesin penimbang tuu rosak kott... sebab dia pon xprcaya dgn fizikal ak nii... ak nii kurus sngat ke kawan, hah?? hahaha tapi ecceli masing2 kata berat diorg memang betol ikut mesin penimbang tuu... maknanya betol laa kannn? betol laa kan berat ak dah naik :D


bila difikir2, berat ak naik sebab ak kuat makan? or ak dah feeling2 bahagia sikit sekarang ni? HAHA ....
feeling2 bahagia? ntah... ak pon xtau ape ak rase.... tp semenjak kenal dgn seseorg ni, ak rase macam hari2 ak berbunga sikit... roomate ak pon dah stat perasan ak senyum sorang2 bila berchatting.... heee
ntah laa kawan... ak pon xtau ape ak rase....



oke dah laa tuu... xde maknanya berat ak naik sebab ak bahagia ke ape ke... dah ak makan banyak, berat naik laa kan... hehe 



*gambar hiasan*





HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

2 blogheart comments here:

Zara Nurhaidah said...

zara dah naik 10 kg pas kawen.. blm lg da anak tu.. kalo da anak, ig pregnnt, ntah nek brapa kg..hikhik.

farah said...

hehe... tu berat sbb bahagia sgt kott kak.. cepat2 dpat baby :)