++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Wednesday, August 28, 2013

new beginning


holla uolls
hope semua ceriaceria blogwalking :)


tngok post title macam hambar je kan.. hehe
tapi xde laa... saya oke saya dah besar..!





dia nak kawen dah.. xakhir taon nii, mungkin awal taon depan.. perhh... meleleh beb :(
tapi takpe lah,, ak redha lagi pasrah yang dia bukan untuk ak... even ak dah selesa gegila ngan dia...
hmm mane nak berjodoh kan kalau dia tuu engineer... akuuu?? bagai langit dengan bumi.... lain laa sis tuu.. doktor..! engineer vs doktor... superb kannn? :) *fake smile*


oke laa... tahniah tahniah tahniah untuk hari bahagia awak...


ak pon xtau nak kate ape dah... ikut je ape yang Allah dah aturkan dalam hidup ak.. nice!
tak lame lagi nak masuk sekolah balik.. ntah boleh ke tidak ak ni.. lame sngat dah otak tak terima ilmu baru.. feel like blurr blurrr je.. hikhik


sambilsambil ak merantau jauh japgi, harapharap boleh laa lupa dia sikitsikit even payah kott?!
hmm sabauuu ajelaa...







HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

6 blogheart comments here:

Masha Meisters said...

alololo...sabar dear...biasalah hidup pusing2...surely ada someone more special than him :-) smile!

lelamaisara said...

hai..pertama kali jejak ke sini...:)
salam kenalan...

nor azman said...

jodoh ditangan allah swt

farah said...

@Masha Meisters yeahh.. maybe laa kan.. hmm :)

farah said...

@lelamaisara salam kenalan.. lenkali jejak laa lagi... hehe :')

farah said...

@nor azman betul.. mungkin hanya perlu menunggu je kott... kann