++ In my dream , you're mine. But in reality , you're a dream ++

Monday, August 22, 2011

love story . . .


LOVE..nothing special about my love...ak sorg yang simple., simple sangat2 ... ak xsuke laa bnde2 yang trlalu rumit nim ... brckap pasal love ..ak punye love x mnrik lagi cam dulu .. tu sume sbab ak dah kehilangan orang yang sangt2 ak caring, sgt2 ak sayang... ak tahu cnta mase mude xbanyk yang kekal .. tapi ak cube prtahankan cnta ak... tapi nak buat cmne dah tkdir kan ..kisah ak ngan hh xpanjang.... cite nye brmula dr kitorg form 1 lagi..

mase FORM 1 ak stat knal ngan hh dari sorg kwan.. kwan yang satu asrama ngan ak...ouhh! lupe pulak nak gtau .. kitorg ni ank yatim.. so kitorg masuk AAYDI n sklah kt area2 sane ... ak ngan hh bkenalan mlalui surat..mklum la mase tuu masing2 xde fon p0n lagi ...huhu... dngan care brutus2 surat ni laa hubungan kitorg makin rapat ... tapi mase tuu ak xbetul2 knal hh lagi .. mksud ak,.. muke hh ...mse lwtan f1.. bru lah ak knal hh .. muke hh ..huhu..brckap2 ngan hh .. best sngat2 kowtt ... tuu first time ak jatuh ati kt sorg insan yg brnme lelaki......~~hh~~

mase FORM 2  hbngan kitorg makin rapat ... sampai kitorg pon xsedar yang kitorg ni macam dah brcouple .. wlaupn xpenah salah sorg antara kitorg mintak untuk couple .. mase ni jugak lah kitorg baru brtukar2 no fon .... dr pggilan 'saya''awak'..'abu''farah'..smpailah '***' '***'..... betul !!.... kitorg xtau cmne kitorg boleh couple ... huhu ..suwitnye hh mase tuu .. rndu kat u sngat2 ...hehe ... hh nk tau x..sume hadiah yg hh bagi ak masih lagi smpan ... selamat dalam jagaan ak...kih3~

mase FORM 3  taon ni cdih ckit.. bnyak bnde yang brlaku pd taon ni... kitorg sering je gduh2 ..tapi xlame sngat laa ..mklum lah ,,gduh2 mnje ...huhu..pd taon ni jugak.., hh penah mntak untuk break ngan ak.. mse tuu ak cdih sngat2 ...sbab ak xtau ape slah ak kat hh... alhamdulillah... kitorg xjadi putus ...hh tarik balik ape yang hh ckap ngan ak mse tuu ...yang paling ak cdih ..bile hh n kwan2 hh rmai yang kene buang dari asrama sbab kes gaduh... lelaki ...biase laa gaduh2 nim kann ...pantang ad salah paham cket ..ak takut sangat mase tuu ..ak takut ak akan khilangan hh ... ak takut hh akan lupekn ak ..macam2 yang ak fikir ... tapi ak brsyukur sangat2 ,,sbab hh xprnah lupekn ak ...hh selalu text ak.. call ak. ... pndek kate hbngan kitorg brjalan cam biase lah ...huhu :D

mase FORM 4  taon ni pon ad banyak cite nye ..mule2 ak dapat tau yang hh akan pindah ... hh akan ikut kakak hh yang duk kat Kuantan sane .. hh kne dduk kat sane n sklah pon kat sane ...cedih sngt2 ... skali lagi ak akan khilangan & brjauhan dengan hh ... tapi ak brsykur sbab hh xpenah lupekan ak ... hh xprnah lupe utk text n call ak ... smpailah satu ari ak lgsg xdapat text n pgglan dari hh ... keadaan tuu brlarutan sampai smggu ... mase tuu ak ingat ak betul2 dah khilangan hh .. pde satu malam ... hh call nf lagi ... ak lgsg xbagi hh peluang untuk jelaskan prkare sbenar ... smpailah hh naik angin...barulah ak diam..(takut jugak ak ngan hh).hee~....rupe2nye hh xcontact nf slame smggu tuu adalah disebabkan  hh trlibat ngan kemalangan ... hh jatuh motor n hampir kne langgar ngan lori... uii,,bhye tuh ....sory sngat2 hh ,,ak dah salah sangke slame ni .... slepas dari hari tuu ..hh call ak lagi ...hh kate hh akan balik Tganu ...n sekolah kat cni..hh nak masuk SMTWT ...(nmpak x hh sayangkan ak??) :P ..ak hepy sgt2 ..sbab at least ak ad can untuk jmpe hh lagi ... huhu...


mase FORM 5  wlaupn taon ni masing2 cbuk sbab nak exam .. tapi kitorg still lagi brjumpe ...huhu.. gatainye ... alaa.. bagi laa can ckit ..kitorg dah lame tak jumpe cam slalu kowtt ...pde mggu yang same asrama kitorg bagi balik ..kitorg akan set date untuk jumpe ... pde satu hari tuu...kitorg kuar mkn same2.. syoknye!!... huhu.... mase tuu kitorg makan nasi goreng ayam,peberet hh ... ntah tetibe je ak tngok muke hh brubah,, knpe ek agak2?? ngee ~...... tgigit lada jrum rupe nye ...hakhakhak.. (hh takut k makan ngan  ak)?? heee~.nk tau x hh.., mse 2 muke u funny sngat2 ...suwit pon ad ...hehe..


LOWER 6 kitorg still lagi brhubung cam biase ... sampailah satu ari.. hh gtau yang hh akan prgi Johor.. hh nak masuk politeknik kat sane ... jauh nye hh nak prgi .....ak?? ak stay kt Tganu ni laa.. ak masuk f6 (bukan dngan rela hati) ....nak pegi poli ,tapi jauh sangt... my mom xbagi ak pegi ... kat Perlis pulak tuu ...jauh kan ... nmpak gaye kitorg brhubung dari jarak jauh lah ...urmm .. cdih kan.. akhirnye yang paling ak xsangke hh mntak break ngan ak buat kli ke-2... knpe ni ???......xde alasan yg munasabah yang menunjukkan ak salah... hh cume cakap yang hh nak fokus dalam pljran hh ..TIPU ....  knpe dulu xmacam tuu pon .... sbnarnye ak dh lme tau satu rhsia hh..sumenye dari FB......dlm 2 sume rhsia org kte blh tau kn....ak ingt lgi..mse 2 KASEH ALEESYA byk sangat komen2.,like2 fb hh ...siapa dia 2???mgkin kah sbb dia ak ditnggalkan?? ak xpasti ... tapi ak rase mgkin laa kowtt ......sia2 ak setia ngan hh slame ni..lebih 5 taon ak kenal hh... xsgke hh akan tggalkan ak cmni je....mlmpau betul !! .... akhirnye..tamat la sdah kisah cinta mati ak .....n until now ..no ones in my heart... only him....yes!! only him even he break my heart.....~~hh~~





<----- thats the boy...ilysmhh ...but i know,, u'r never care...right???








........................thanks for everything!!!......................


HOPE U GUYS ENJOY WIF MY POSTS

3 blogheart comments here:

faceblog.com said...

jadi la macam aku ngn surie... stay smpai sekarang... huhu ^_^

farhalurve said...

@faceblog.com stay laa sngat kann... uhh nyampah ak :p

faceblog.com said...

@farhalurve huhuhuhuhuhuhu.. :P